Termeni si conditii

Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document.
www.calinnovacescu.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

INTRODUCERE

Acest website este administrat si intretinut de ____ SRL si gazduit de serverele companiei ______.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.calinnovacescu.ro– imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea  www.calinnovacescu.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.calinnovacescu.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LEGĂTURI

www.calinnovacescu.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR

www.calinnovacescu.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul calinnovacescu.ro si materialele aferente sunt folosite „asa cum sunt” si „atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.

www.calinnovacescu.ro nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, sau materialele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea www.calinnovacescu.ro nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele calinnovacescu.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

In baza art 6, art 16 lit a si m din Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014 din 04/06/2014 va informam ca prin plasarea comenzii si dupa furnizarea produsului, cumparatorul pierde dreptul de retragere iar pretul produselor achizitionate nu va putea fi restituit

MĂRCI

www.calinnovacescu.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului calinnovacescu.ro, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

ACCESUL LA SITE

Societatea Calinnovacescu.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor calinnovacescu.ro, fara acordul scris al acesteia.

 

Calinnovacescu.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. Calinnovacescu.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Calinnovacescu.rosi afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, companiei Calinnovacescu.rosi afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Calinnovacescu.ronu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului calinnovacescu.ro.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Societatea Calinnovacescu.ronu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

GREȘELI DE TIPĂRIRE

Calinnovacescu.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre Calinnovacescu.ro si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

DISPOZIȚII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.